Η Εταιρεία

Η ανάγκη για επαγγελματικές δυνατότητες γυμναστικής και εξάσκησης στο χώρο της οικίας μας, έγινε επιτακτική τον χρόνο που πέρασε. Το όραμά μας στην ihomePilates είναι να αποκτήσει κάθε σπίτι ένα κορυφαίο Reformer σε πολύ προσιτή τιμή ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός!

Τα reformers της ihomePilates, έχουν εξελιχθεί και ελεγχθεί ώστε να προσφέρουν τα παρακάτω στοιχεία για τα οποία είμαστε απόλυτοι ότι συνοδεύουν κάθε όργανο που παραδίδουμε:

Σωστά Reformer είναι πραγματικά όσα εκπληρώνουν αυτό που σημαίνει το όνομά τους (εργαλεία αναμόρφωσης για το ανθρώπινο σώμα) και είναι κατάλληλα για γυναίκες και άντρες εξίσου, ενώ ανάλογα με τις ασκήσεις που εφαρμόζει κάποιος, προσφέρουν από επίπεδη κοιλιά και σφιχτούς γλουτούς, μέχρι θεραπευτική ευλυγισία και λεμφική κυκλοφορία, μυοσκελετική αποκατάσταση και ενδυνάμωση.

Ταυτόχρονα, είναι το απόλυτο αγχολυτικό και χαλαρώνει όλους τους μυς που στην καθημερινότητα στρεσσάρονται δημιουργώντας έτσι πονους αλλά και σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα, ενώ ο τρόπος λειτουργίας του προστατεύει από τραυματισμούς και είναι ο ασφαλής τρόπος να ασκείται όποιος υποφέρει από σκελετικές παθήσεις (αρθριτικά, κύφωση κλπ) ή ακόμα και νευρολογικές παθήσεις όπως σκλήρυνση κατά πλάκας.

Όσοι διάβαζετε αυτή τη στιγμή για την ihomepilates, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τα οφέλη της γυμναστικής pilates ή σας είναι απαραίτητη σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Οπότε:

Στην ihomePilates έχουμε ενσωματώσει την πείρα δεκαετιών με την συνεργασία της Art Action Pilates πάνω στην προπόνηση και τις ασκήσεις Pilates, όσο και την εξέλιξη δεκαετιών πάνω στο Reformer, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και υλικά, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε κάθε δυνατή άσκηση, με την μεγαλύτερη σταθερότητα και ομαλότητα στην κίνηση και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο της εξάσκησής σας, εστιάζοντας στο σώμα σας και νιώθωντας ότι πραγματικά του προσφέρετε την μέγιστη υπηρεσία για να σας προσέχει και αυτό με τη σειρά του! Και όλα αυτά μέσα από μια σειρά οργάνων που μπορούν να τοποθετηθούν σαν πολύτιμα έπιπλα στο σπίτι, ή και στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας!